Agencija za prevoz putnika

Sve što je potrebno da biste iznajmili svoj prevoz sa vozačem jeste da nas kontaktirate putem broja telefona ili mejlom. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nedoumice. Želimo Vam prijatnu i komfornu vožnju!

Najam vozila sa vozačem

Najam vozila sa vozačem jeste još jedna od mogućnosti koju pruža agencija Beo prevoz. Ako Vam je potreban prevoz u vreme koje Vi želite, sa i do mesta koje Vi želite, na pravom ste mestu! Mi ćemo Vam omogućiti da sa našim vozačem brzo i lako dođete do željene destinacije.

Kombi prevoz putnika Beograd
minibus kombi prevoz slika

Prevoz putnika sa vozačem

Prevoz putnika sa vozačem sa našom agencijom proći će Vam brzo i lako, i u prijatnoj atmosferi. Naša vozila su vozila novijih generacija i imaju kompletnu opremu tako da Vam nijednog trenutka ništa neće nedostajati. Jako dobro znamo koliko je važna pouzdanost!
Zbog toga smo uvek tu za Vas, svaki dogovor je moguć i dobićete profesionalnu uslugu.

Najam kombija sa vozačem

Najam kombija sa vozačem u sklopu našeg tima nudi potpunu sigurnost, bezbrižnost i komfor. Bilo da odaberete da Vas vozač sačeka na vašoj adresi, ili na aerodromu, svakako ćete imati jednu brigu manje, pogotovo ako se vozite do nepoznatih destinacija. Ne morate da čekate taksi, ne morate ni da presedate, sa nama imate puno vremena i da se opustite, odmorite, ili završite neku drugu obavezu koju inače, uz presedanje i čekanje drugog prevoza – ne biste imali kada.

Beo Prevoz
kombi prevoz putnika

Iznajmljivanje kombi prevoza sa vozačem

Uz našu agenciju iznajmljivanje kombi prevoza sa vozačem biće Vam nikada lakše. To je usluga koja se pruža na određeni vremenski period ili duže putovanje. Pružamo Vam lagodnu atmosferu, komfor i vozilo najnovije generacije, uz profesionalnu uslugu. Naši vozači su iskusni i iza sebe imaju veliki broj uspešnih putovanja i transfera putnika.

Agencija Beo prevoz nudi Vam mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem!

Šta je ono što Vam u sklopu te usluge nudimo?

 Sami određujete mesto polaska i mesto dolaska

  1. Sami određujete vreme
  2. Možete napraviti pauzu kada god želite
  3. U slučaju putovanja do nepoznate destinacije, prepustite sve nama!
Agencija za prevoz putnika

Kombi Vozila starosti do 5 godina

Kombi prevoz putnika Beograd
Opel Vivaro
kombi prevoz putnika
Volkswagen
Kombi prevoz putnika
Ford
prevoz putnika

WhatsApp

Viber
rezervacija karte

Tel