Kombi prevoz Crna Gora

Kombi Prevoz Crna Gora – Beo Prevoz  nudimo sledeće usluge – kombi prevoz do Crne Gore koji je spoj ležernog i komfornog putovanja do željene destinacije u Crnoj Gori. Ovakav tip transfera minibusom ili kombijem komotniji je od autobusa, ujedno i povoljniji od putovanja automobilom kao i avionom. Prevoz takođe obavljamo u oba i iz Crne Gore do Beograda.

Kombi prevoz Srbija Crna Gora
Kombi prevoz Beograd Bec

Kombi prevoz do Crne Gore

Kombi prevoz do Crne Gore sa svakodnevnim polascima na relaciji Beograd – Crna Gora– Beograd. Postoje svakodnevni polasci, bez fiksnog reda vožnje. Putnici su ti koji izraze željeno vreme i mi se prema tome prilagodjavamo. Na osnovu vaših potreba, vozimo iz Beograda za Crnu Goru i iz Crne Gore za Beograd. Rezervaciju kombi prevoza do Crne Gore možete izvršiti putem telefona ili mail-a putem kontakta koji je ostavljen na sajtu.

 

Kombi prevoz Beograd Crna Gora

Prevoz od Beograda do Crne Gore našim najnovijim i luksuznim vozilima, biće Vam maksimalno olakšan i prijatan. Umesto da se mučite oko kupovine autobuske karte, rezervisanja, pronalaska dobrog mesta u autobusu, pokvarene klime i sličnih problema s kojima se ljudi susreću neposredno pre ili tokom samog putovanja, sve je to iza Vas uz našu agenciju „Beo prevoz“. Naši vozači i prijatna vožnja, u udobnim sedištima, klimatizovanim vozilima i u prijatnoj atmosferi olakšaće Vam na sve načine put do Crne Gore, od samog puta do čekanja na granicama. Lokacija i vreme polaska je prilagođena Vama. Organizacija samog transfera putnika i prtljaga je u potpunosti u našim rukama. Za sve dodatne informacije o kombi prevozu Crna Gora, tu smo za Vas i možete nam se obratiti putem kontakta koji je označen na sajtu.

 

Prevoz do Crne Gore

Kombi prevoz iz Beograda do Crne Gore je usluga koju pruža naša agencija a vozimo vas do najposećenijih odmarališta na crnogorskom primorju. Mesta do kojih saobraćamo u Crnoj Gori su:

Budva
Petrovac
Sutomore
Herceg Novi
Ulcinj

Najpovoljniji prevoz do Crne Gore

Naša agencija će Vam zasigurno pružiti uslugu kakvu ste i zamislili. Osim profesionalne usluge koju nudimo, možemo se pohvaliti i povoljnošću, a cene naših usluga – relacija Beograd – Crna Gora, istaknute su na sajtu naše agencije Beo prevoz. Prevoz od vrata do vrata vršimo svakodnevno, sa Vaše željene adrese do Crne Gore. Naši vozači će Vam pružiti i omogućiti udobnu i prijatnu atmosferu. Osim toga, nećete morati da brinete oko prtljaga i kofera, u naše minibuseve i kombije staju svi vaši koferi i sve vaše stvari koje želite da ponesete sa sobom, nema ograničavanja na određenu kilažu. Naša vozila su vrhunskog kvaliteta i samim tim ima dovoljno prostora za Vas kao i za transfer Vaših torbi i kofera.

 

Minibus do Crne Gore Cena

Agencija „Beo prevoz“ nudi usluge lagodnog putovanja i prevoza Vas i vaše robe, prtljaga i kofera iz Beograda do Crne Gore. Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje individualno, po Vašim željama i zahtevima, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija/minibusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje se može ići i potuvati drumskim prevozom. Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, sami određujete mesto i vreme polaska, pauze koje ćete praviti, kada i koliko, kao i rutu kojom želite da putujete. Cene su naznačene na našem sajtu, veoma su povoljne a uz povoljnost dobijate i komfor koji Vam je sigurno potreban. Na Vama je da nas kontaktirate i informišete o svemu što Vas interesuje kao i da rezervišete svoju sledeću avanturu.

Kombi prevoz putnika

Gradovi

kombi prevoz beograd budva

Kombi prevoz do Budve

Prevoz do Budve iz Beograda
Prevoz do Budve

kombi prevoz beograd sutomore

Kombi prevoz do Sutomora

Prevoz do Sutomora iz Beograda
Prevoz do Sutomora

Red VoznjeVreme PolaskaCena po osobiPovratna
Beograd - Crna Gora21:00h60 €110 €
Crna Gora - Beograd14:00h60 €110 €
prevoz putnika

WhatsApp

Viber
rezervacija karte

Tel