Prevoz radnika i zaposlenih

Kombi prevoz Bec

Potreban Vam je kombi prevoz radnika i zaposlenih? Na pravom ste mestu!
Naša agencija „Beo Prevoz“ pruža mogućnost prevoza zaposlenih do Vaše firme ili destinacije koju vi određujete! Po unapred definisanom dogovoru sa firmama, sa nama nikada nećete morati da brinete da li ćete stići na posao na vreme.

Kombi prevoz radnika

Kombi prevoz radnika i zaposlenih jedna je od usluga koju pruža agencija Beo prevoz. Ovaj vid transfera zaposlenih sa nama je 100% siguran, brz i tačan. Prevozimo radnike do posla i sa posla do kuće. Pružamo i mogućnost potpisivanja ugovora na 3 meseca i više! Ono po čemu se naša agencija ističe jeste činjenica da ne postoji OGRANIČENJE maksimalnog broja zaposlenih za prevoz!

Kombi prevoz putnika Beograd
Minibus preoz zaposlenih

Minibus prevoz radnika / zaposlenih

Minibus prevoz radnika i zaposlenih u organizaciji Beo prevoza može se izvršiti u zavisnosti od Vaših potreba i mesta angažovanja. Sve što je potrebno jeste da nam pišete ili da nas pozovete kako bismo ostvarili saradnju i obezbedili Vam komforan i brz prevoz do posla i nazad.

Ugovoreni prevoz radnika

Ugovoreni prevoz radnika i zaposlenih vršimo po Vašim željama, na Vama je da birate vreme i mesto a naše je da to vreme provedeno sa nama učinimo što lepšim i prijatnijim. Prevozimo kombijima i minibusevima novijih generacija, što podrazumeva klimu uređaj i internet. Za angažovanje naše agencije potrebno je samo da nas kontaktirate! Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili imate neko dodatno pitanje, uvek smo Vam na raspolaganju!

kombi prevoz putnika
Minibus prevoz radnika

Iznajmljivanje minibus prevoza radnika i zaposlenih

Iznajmljivanje minibusa prevoza radnika i zaposlenih možete učiniti vrlo lako – pozivom na broj ili pisanjem na naš mejl. Našim vozilima upravljaju iskusni vozači koji imaju višegodišnje iskustvo iza sebe, te možete biti sigurno da ćete biti bezbedni sa nama! Ukoliko se odlučite za transfer radnika i zaposlenih sa nama, garantujemo Vam maksimalnu udobnost, tačnost i prijatnu atmosferu!

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika
Viber
rezervacija karte

Tel