Prevoz do Kopaonika

Kombi prevoz Kopaonik

Planina Kopaonik – Saveti za savršeno putovanje!

Šta zamišljate kada pomislite na planinu Kopaonik? Da li je to magična planina sa velikim skijaškim centrom, prirodnim lepotama, bogatim kulturno-istorijskim nasleđem, zabavom i odličnom hranom?
Pa, ako tako mislite niste daleko od istine!
U ovom članku ćemo vam pomoći da isplanirate savršeno putovanje na planinu Kopaonik!
Zato neka ovaj članak bude vaš jedinstven vodič za sve sjajne stvari koje ne treba da propustite na ovoj planini!
Zašto da odaberete planinu Kopaonik?
Kopaonik je planina čuda za skijaše i ljubitelje snežnih sportova! Ovo je jedna od najlepših destinacija za zimske sportove, ali nudi još toliko mnogo u pogledu sadržaja i iskustva. Takođe, hm… prelepo je.
Da li ste pomislili “Šta ću na planini leti kada nema snega?” Niste u pravu! Kopaonik nudi mnogo toga tokom svih godišnjih doba, tako da je leto na Kopaoniku odličan izbor za odmor.
Ovo je mesto gde će vas očarati potpuni osećaj slobode, mira i spokoja, kao i nalet adrenalina.
Kopaonik je vaš!

Gde se nalazi Kopaonik?

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, dužine oko 82 km i širine oko 63 km. Nalazi se u južnom delu centralne Srbije,  sa zapadne strane oivičen je dolinom Ibra, sa južne Labom, a na severoistoku se graniči sa slivom reka Rasina i Toplica. Ova planina je poznata i kao “Krov Srbije”, iz razloga što u svom najvišem delu podeseća na ravan krov i tu se na visini od oko 1780 m smestilo središte svih dešavanja – turistički centar i skijalište.  Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh, na visini od 2017 m. Zbog svojih prirodnih vrednosti, Kopaonik je 1981. godine proglašen zaštićenom zonom pod imenom Nacionalni park Kopaonik na površini od 11 810 hektara.

Kombi prevoz od vrata do vrata
Kombi prevoz Bec

Kako najlakše stići do Kopaonika?

Bez odlaganja krenite na Kopaonik! Spakujte vaše kofere i spremite se za vaše putovanje u zimsku planinu čuda Kopaonik! Ali, prevoz do Kopaonika je neophodna stavka ukoliko ste razmišljali o ski sezoni na Kopaoniku. Ako niste raspoloženi da sate provedete uz volan, neiskusan ste vozač ili jednostavno iz bilo kog drugog razloga ne želite da vozite, ne brinite! Autobuski prevoz do Kopaonika postoji, ali ne ide najkraćim putem već prolazi kroz Kragujevac i Kraljevo i samim tim povećava vreme putovanja za više od 40 minuta, a naš prevoz do Kopanika je direktna i najkraća ruta Beograd – Krusevac – Kopaonik. I ne samo to! Autobus do Kopaonika staje na više različitih stanica kao što su Kragujevac, Kraljevo, Brus, Brzeće dok naš prevoz ima samo jednu stanicu između Beograda i Kopaonika, a to je Krusevac. Sjajna vest, zar ne? Verovatno se sada pitate kako se obavlja prevoz putnika? Prevoz se obavlja vozilima nove generacije Merecedes Benz Sprinter sa 19 mesta za putnike i sva vozila poseduju ski box tako da je putnicima omogućeno da našim vozilom prevezu i skije. Prevoz do Kopaonika obavljamo po sistemu od vrata do vrata sto znači da dolazimo na vašu adresu za razliku od autobusa do Kopaonika gde morate da odlazite na stanicu. Vaše je da sve prepustite profesionalcima i vaša skijaška avantura može da počne!

Smeštaj na Kopaoniku

Sada kada znate kako da stignete do Kopaonika, kako ćete odlučiti gde ćete odsesti na ovoj planini? Ponuda smeštaja na Kopaoniku je raznovrsna. Možete birati između luksuznih hotela, vila, apartmana, privatnih smeštaja itd. Pored toga smeštajni kapaciteti se nalaze na različitim lokacijama, tako da možete da birate smeštaj koji je bliže ili dalje od vaše omiljene ski staze. Neki smeštajni kapaciteti na Kopaoniku imaju na raspolaganju restorane, wellnes i spa centre, teretane, igraonice za decu, ski servis i sl. Dakle, ponuda smeštaja na Kopaoniku je velika, a na vama je da odaberete ono što vam najviše odgovora.

Minibus Beograd Kopaonik
Beograd Budimpesta kombi prevoz

Ali šta je ono što predstavlja pravu noćnu moru za turiste koji dolaze na Kopaonik?

Parking! Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom potrebno je da znate da je mesta za parking na Kopaoniku malo, a da su cene parkinga izuzetno visoke. Ali zato smo tu da vas podsetimo! Prevoz do Kopaonika obavljamo po sistemu od vrata do vrata sto znači da dolazimo na vašu adresu za razliku od autobusa do Kopaonika gde morate da odlazite na stanicu. Dakle, odlazak do Kopaonika prevozom iz Beograda zaista je zahvalan. Jednostavno mi dolazimo po vas na vašu lokaciju koju ostavljate pri rezervaciji karte i prevozimo vas na željenju adresu kombi prevozom.

Austrija kombi prevoz

Kombi prevoz do Austrije

Prevoz putnika do Austrije. Gradovi u kojima sa saobracamo Bec i Grac
Kombi prevoz putnika Madjarska

Kombi prevoz do Madjarske

Kombi prevoz putnika do Madjarske, sa lux kombi vozilima…
prodaja sofersajbni

Kombi prevoz do Hrvatske

Prevoz putnika iz Beograd do zeljene adrese u Hrvatskoj…
Beograd Slovenija

Kombi prevoz do Slovenije

Kombi prevoz Beograd Slovenija. Od vrata do vrata…
Beograd Crna Gora kombi prevoz

Kombi prevoz do Crne Gore

Kombi prevoc Crna Gora. Prevoz putnika do Podgorice, Budve, Petrovca, Ulcija.
prodaja sofersajbni

Kombi prevoz do Grcke

Prevoz do Grcke kombi vozilima nove generacije sa Beo Prevozom…

Minibus prevoz putnika

Minibus prevoz do Gradova

Beograd Bec Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz Beograd Beč

Kombi prevoz Beograd Grac

Kombi prevoz Beograd Budimpesta

Kombi prevoz Beograd Grac

Kombi prevoz Beograd Grac

Beograd Ljubljana kombi prevoz

Kombi prevoz Beograd Ljubljana

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika
Viber
rezervacija karte

Tel